Turku High Tech Centre 1 – 3

Turku High Tech Centre sijaitsee Lemminkäisenkadun varrella Turku Science Park-alueen keskellä. Sen vierellä kulkee Helsingin moottoritie ja rautatie. High Tech Centre koorsuu kolmesta erillisestä rakennuksesta. Ensimmäinen valmistui vuonna 2001 ja on kokonaispinta-alaltaan noin 5000m2 ja toinen valmistui vuonna 2003 kokonaispinta-alaltaan noin 4500 m2. Niiden suunnittelijana on Arkkitehtitoimisto C & H. Vuonna 2011 valmistuneen kolmannen rakennuksen kokonaispinta-ala on noin 4500 m2 ja suunnittelijanan Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners.

Rakennuskokonaisuus suunniteltiin korkean teknologian parissa työskentelevien yritysten käyttöön. Rakennuksissa toimii tällä hetkellä noin 30 yritystä.

HKScan – High Tech Centre 3

HKSCan – konsernin liiketoiminnasta Suomessa vastaavan HKScan Finland Oy:n pääkonttori sijaitsee High Tech Centre 3:ssä. HKScan valmistaa ja markkinoi lihaa, lihavalmisteita ja valmisruokia. HKScan on ainoa Turussa toimiva pörssiyhtiö.