Upea yksiö vanhassa kivinavetassa puistomaisen kartanoalueen ympäröimänä

Työnjohtajankatu 2, (as 1), 42,5m2, 730e / kk

Mälikkälän historiallisen kartanoalueen helmi on vanha kivinavetta vuodelta 1865. Kivinavetta on täysin restauroitu ja modernisoitu, ja pitää tänään sisällään 15 uniikkia loft-asuntoa. Asunnot ovat yksilöllisiä ja korkeatasoisia, puistomaisen miljöön ympäröimänä – kuitenkin loistavilla yhteyksillä niin Turun keskustaankin kuin kaupungin länsipuolen ostoskeskuksiin ja palveluihin.  Asuinnoissa on panostettu laadukkaisiin pinnoitteisiin ja keittiön varustukseen.  Pienvarastot ja taloyhtiön sauna on kartanoalueen tyyliin sopivassa piharakennuksessa.

Asunnon erikoisuutena on oma sisäänkäynti suoraan ulkoa, ja yli metrin paksuiset kiviseinät. Uniikki ja upea kokonaisuus.


Asunto vapautuu 1.11.2023
Asunnon koko: 42,5m2, Vuokra: 730e / kk, 
Sähkö: oma sopimus, Vesi: 25e / kk / henk.
Tiedustelut: Lunden-Kiinteistöt Oy, toimisto@lunden-kiinteistot.fi, p. 020 1555845