Upea yksiö vanhassa kivinavetassa puistomaisen kartanoalueen ympäröimänä

Työnjohtajankatu 2, (as 7), 40m2, 700e / kk

Mälikkälän historiallisen kartanoalueen helmi on vanha kivinavetta vuodelta 1865. Kivinavetta on täysin restauroitu ja modernisoitu, ja pitää tänään sisällään 15 uniikkia loft-asuntoa. Asunnot ovat yksilöllisiä ja korkeatasoisia, puistomaisen miljöön ympäröimänä – kuitenkin loistavilla yhteyksillä niin Turun keskustaankin kuin kaupungin länsipuolen ostoskeskuksiin ja palveluihin.  Asuinnoissa on panostettu laadukkaisiin pinnoitteisiin ja keittiön varustukseen.  Pienvarastot ja taloyhtiön sauna on kartanoalueen tyyliin sopivassa piharakennuksessa.

Asunnon erikoisuutena on oma sisäänkäynti suoraan ulkoa, ja yli metrin paksuiset kiviseinät. Uniikki ja upea kokonaisuus.

Tämän viime vuonna valmistuneen kerrostalon asunnot ovat kaikki yksilöllisiä ja korkeatasoisia vuokra-asuntoja puistomaisen miljöön ympäröimänä – kuitenkin loistavilla yhteyksillä niin Turun keskustaan kuin kaupungin länsipuolen ostoskeskuksiin ja palveluihin. Mälikkälän metsän lenkkipolut ja hiihtoladut tuovat luonnon melkein kotiovelle.

Turun Länsikartanon historiallinen kartanoalue koostuu kartanon päärakennuksesta, 150-vuotiaasta kivinavetasta ja miljööseen mukautetusta korkeatasoisesta uudisrakentamisesta. Kivinavetta on täysin restauroitu ja pitää tänään sisällään 15 uniikkia loft-asuntoa. Mansardikattoinen päärakennus on puolestaan koti kahdelle kotitaloudelle ja nyt vastavalmistunut kerrostalo koostuu 15 asunnosta.

Työnjohtajankatu 2 F asunto 7:

 •  40 m2: 1 huone + avokeittiö + kh
 • Vuokra 700e / kk
 • Vesimaksu 25e/kk/henk
 • Oma sähkösopimus
 • Lämmitys kuuluu vuokraan. 
 • Asuntoon kuuluu 1 autopaikka, jossa myös latausmahdollisuus.
 • DNA:n taloyhtiönetti, 10MB.
 • Pienvarasto ja sauna piharakennuksessa.
 • Pyörävarasto
 • Yhden vuoden määräaikainen sopimus, 2 kk:n vuokratakuu, puhtaat luottotiedot., kotivakuutus. 
 • Lemmikeistä sovitaan erikseen:


Asunto vapautuu 1.2.2024


Tiedustelut: Lunden-Kiinteistöt Oy, toimisto@lunden-kiinteistot.fi, p. 020 1555845