Valoisa toimisto / tuotantotila Itäharjun ytimessä

Kiinteistö Voimakatu 5 on entinen teollisuuskiinteistö, josta on muokkautunut moderni ja mielenkiintoinen yrityskeskittymä. Perinteisen tuotannon lisäksi kiinteistössä toimii lukuisia eri alojen yrittäjiä, yhdistyksiä ja kulttuurin edustajia. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, sillä matkaa Turun keskustasta on vain parisen kilometriä ja julkinen liikenne toimii mainiosti. Parkkipaikoitusta on. Kiinteistön alueella toimii myös lounasravintola ja naapuritontin leipomossa on kahvila.

Kyseinen toimitila on valoisa noin 94m2 kokoinen tila, joka on suurelta osin avotilaa. Tilan edessä on lastauslaituri ja pariovet. Tilassa on wc.

Toimitila on palvellut toimistona, arkkitehtikonttorina ja kokoontumistilana.

Tila vapautuu 1.4.2020
Asunnon koko: 94m2, Vuokra: 690e / kk, 
Sähkö ja vesi laskutetaan kulutuksen mukaan.
Tiedustelut: Lunden-Kiinteistöt Oy, toimisto@lunden-kiinteistot.fi, p. 020 1555845