Tuotantotila loistavalla sijainnilla Itäharjun ytimessä

Kiinteistö Voimakatu 5 on entinen teollisuuskiinteistö, josta on muokkautunut moderni ja mielenkiintoinen yrityskeskittymä. Perinteisen tuotannon lisäksi kiinteistössä toimii lukuisia eri alojen yrittäjiä, yhdistyksiä ja kulttuurin edustajia. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, sillä matkaa Turun keskustasta on vain parisen kilometriä ja julkinen liikenne toimii mainiosti. Parkkipaikoitusta on. Kiinteistön alueella toimii myös lounasravintola ja naapuritontin leipomossa on kahvila.

Kyseinen tila sopii erinomaisesti tuotantokäyttöön, sillä tila on maantasalla ja tilaan johtaa korkea nosto-ovi. Huonekorkeus on yli 5 metriä, ja tilassa on myös parvitila, jossa on konttori, keittiö/kabinetti ja sosiaalitilat saunoineen. Alakerrassa on lisäksi wc ja kaksi erillistä varastotilaa. Tilassa on meneillään pintaremontti.

Tilan huoneistoala on noin 315m2 (253m2 + 62m2), sähkö ja vesi laskutetaan kulutuksen mukaan.

Tila vapautuu 1.4.021
Tilan koko: noin 315m ja vuokra 1700 / kk (alv 0%)
Sähkö ja vesi laskutetaan kulutuksen mukaan.
Tiedustelut: Lunden-Kiinteistöt Oy, toimisto@lunden-kiinteistot.fi, p. 020 1555845