Valoisa toimisto / tuotantotila Itäharjun ytimessä

Kiinteistö Voimakatu 5 on entinen teollisuuskiinteistö, josta on muokkautunut moderni ja mielenkiintoinen yrityskeskittymä. Perinteisen tuotannon lisäksi kiinteistössä toimii lukuisia eri alojen yrittäjiä, yhdistyksiä ja kulttuurin edustajia. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, sillä matkaa Turun keskustasta on vain parisen kilometriä ja julkinen liikenne toimii mainiosti. Parkkipaikoitusta on. Kiinteistön alueella toimii myös lounasravintola ja naapuritontin leipomossa on kahvila.

Kyseinen toimitila on noin 90m2 kokoinen tila, joka on suurelta osin avotilaa yhdellä toimistohuoneella. Tilan edessä on lastauslaituri ja pariovet sekä erillinen sisäänkäynti henkilöliikenteelle sisäpihan puolella. Tilaan voidaan rakentaa wc tarvittaessa.

Toimitila on palvellut toimistona, tuotantotilana ja varastona.

Tila vapautuu 1.10.2020
Tilan koko: noin 90m2, Vuokra: 650e / kk, 
Sähkö ja vesi laskutetaan kulutuksen mukaan.
Tiedustelut: Lunden-Kiinteistöt Oy, toimisto@lunden-kiinteistot.fi, p. 020 1555845