Harrastetila Itäharjun ytimessä

Kiinteistö Voimakatu 5 on entinen teollisuuskiinteistö, josta on muokkautunut moderni ja mielenkiintoinen yrityskeskittymä. Perinteisen tuotannon lisäksi kiinteistössä toimii lukuisia eri alojen yrittäjiä, yhdistyksiä ja kulttuurin edustajia. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, sillä matkaa Turun keskustasta on vain parisen kilometriä ja julkinen liikenne toimii mainiosti. Parkkipaikoitusta on.

Tämä tila sopii niin harrastuskäyttöön, varastoksi kuin myös musiikin harrastamiseen. Mahdollisen musiikin osin harjoittelu sopii virka-ajan ulkopuolella. Lisäksi tilassa on yhteiskäytössä keittiö ja WC. Tiloissa on muitakin harrastelijoita, joiden kesken yhteiset tilat ovat käytössä. Pihalla parkkipaikkoja.

Tila vapautuu 1.5.2023.

300e/kk, sähkö ja vesi laskutetaan kulutuksen mukaanVuokraan lisätään arvonlisävero, jos vuokralainen on alv-velvollinen. Vuokra ei ole pinta-alaperusteinen.

Vuokra-aika neuvotellaan erikseen.Tiedustelut: Lunden-Kiinteistöt Oy, toimisto@lunden-kiinteistot.fi, p. 020 1555845