Tuotanto- tai harrastetila Itäharjun ytimessä

Kiinteistö Voimakatu 5 on entinen teollisuuskiinteistö, josta on muokkautunut moderni ja mielenkiintoinen yrityskeskittymä. Perinteisen tuotannon lisäksi kiinteistössä toimii lukuisia eri alojen yrittäjiä, yhdistyksiä ja kulttuurin edustajia. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, sillä matkaa Turun keskustasta on vain parisen kilometriä ja julkinen liikenne toimii mainiosti.

Tilaan johtaa myös pariovet ja parkkipaikoitusta on kiinteistön pihapiirissä.

Tämä tila sopii niin tuotantokäyttöön, varastoksi kuin myös musiikin harrastamiseen. Mahdollisen musiikin osin harjoittelu sopii virka-ajan ulkopuolella. Lisäksi tilassa on toimistohuone, keittiönurkkaus ja WC.

Tila vapautuu 1.6.2024

1050e/kk, sähkö ja vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Vuokraan lisätään arvonlisävero, jos vuokralainen on alv-velvollinen. Vuokra ei ole pinta-alaperusteinen.

Vuokra-aika neuvotellaan erikseen. Tiedustelut: Lunden-Kiinteistöt Oy, toimisto@lunden-kiinteistot.fi, p. 020 1555845