Juuri Nyt

Turun Länsikartano – Kauniita vuokrakoteja kartanomiljössä

Turun Länsikartanon historiallinen kartanoalue koostuu kartanon päärakennuksesta, 150-vuotiaasta kivinavetasta ja miljööseen mukautetusta korkeatasoisesta uudisrakentamisesta. Kivinavetta on täysin restauroitu ja modernisoitu vuonna 2009, ja pitää tänään sisällään 15 uniikkia loft-asuntoa. Mansardikattoinen päärakennus on puolestaan koti kahdelle kotitaloudelle ja vuoden 2022 alussa valmistuva kerrostalo koostuu 15 asunnosta.

Asunnot ovat kaikki yksilöllisiä ja korkeatasoisia vuoka-asuntoa puistomaisen miljöön ympäröimänä – kuitenkin loistavilla yhteyksillä niin Turun keskustaan kuin kaupungin länsipuolen ostoskeskuksiin ja palveluihin. Asuinnoissa on panostettu laadukkaisiin pinnoitteisiin ja varustukseen.

Taloyhtiön sauna on kartanoalueen tyyliin sopivassa piharakennuksessa.

Asuntojen pohjapiirustukset löytyvät alta. Voit myös ottaa yhteyttä suoraan toimistoomme toimisto@lunden-kiinteistot.fi tai puhelimitse 020 1555 845.

Pohjaratkaisut

Kohteessa on viisi kerrosta – sisääntulokerros ja neljä asuinkerrosta. Sisääntulokerroksessa sijaitsee kohteen pienin asunto omalla sisäänkäynnillä, kerroksissa 2 – 4 on neljä asuntoa kussakin ja ylimmällä tasolla sijaitsee kaksi kookasta penthouse-tyyppistä asuntoa suurilla lasitetuilla terasseilla. Kaikki asunnot ovat vuokra-asuntoja ja vuokraus aloitetaan heti kohteen valmistuttua vuoden 2022 alussa.

Ohessa ovat asuntojen pohjapiirrokset, jotka antavat viitteet asuntojen pinta-aloista ja huonejärjestyksistä.

Sisääntulokerros

Sisääntulokerroksessa on asuntoja vain yksi, jonka sisäänkäynti on suoraan ulkoa.

Kerrokset 2 – 4

Kutakin allaolevaa asuntotyyppiä on yhteensä 3 kpl.

Ylinkerros