Veritas Stadion – Kupittaan liikuntapuiston keskipiste

Viime vuosikymmenten aikana Kupittaasta on muodostunut monipuolinen liikuntapuisto, jossa on useita jalkapallo- ja pesäpallokenttiä, liikunta- ja keilailuhalli, jalkapallostadion, maauimala, jäähalli/monitoimihalli, velodromi sekä rullalautailu- ja bmx-rata. Kupittaalle on myös valmistunut uusi palloiluhalli 2017.

Rakennustoimisto Lundén Oy on ollut toteuttamassa monia urheilulaitoksia Turussa. Merkittävin on Turkuhalli sekä Turun uusin jalkapallostadion Veritas Stadion vuosina 2002 – 2003. Kansainväliset mitat täyttävä jalkapallostadion käsittää kolme katsomoa: vuoden 1952 olympialaisiin valmistuneen Olympiakatsomon, uuden pääkatsomon, sekä vuoden 2009 naisten jalkapallon EM-kisoihin valmistuneen päätykatsoman. Istumapaikkoja on kaikkiaan 8072 ja seisomapaikkoja 1300. Lisäksi stadionilla on 300 hengen ravintola, 31 aitiota sekä joukkueiden tarvitsemat pukeutumis- ja sosiaalitilat. Hankkeen kokonaispinta-ala on noin 8000m2.

Veritas Station toimii myös erilaisten tapahtumien ja kokousten pitopaikkana.

Stadionin yhteydessä on myös kaupungin liikuntaviraston käytössä olevat toimistotilat, metalli- ja puusepänverstaat, autohallit sekä Kupittaan alueen muiden kenttien pukeutumis- ja suihkutilat.