Katutason varastotila loistavalla sijainnilla Itäharjun ytimessä

Kiinteistö Voimakatu 5 on entinen teollisuuskiinteistö, josta on muokkautunut moderni ja mielenkiintoinen yrityskeskittymä. Perinteisen tuotannon lisäksi kiinteistössä toimii lukuisia eri alojen yrittäjiä, yhdistyksiä ja kulttuurin edustajia. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, sillä matkaa Turun keskustasta on vain parisen kilometriä ja julkinen liikenne toimii mainiosti. Parkkipaikoitusta on.

Kyseinen varasto on juuri remontoitu yhteinäinen avara tila ja sijaitsee kiinteistön piha-alueella maan tasalla. Tilaan on asennettu lämmitys ja myös vesipiste löytyy. Tilaan johtaa pariovet, ja sisäkorkeus on noin 2,3m. Tilassa on voimavirta.

Tila vapautuu sopimuksen mukaan.

800e/kk, sähkö ja vesi laskutetaan kulutuksen mukaan. Vuokraan lisätään arvonlisävero, jos tilassa harrastetaan arvonlisäverollista toimintaa.

Tiedustelut: Lunden-Kiinteistöt Oy, toimisto@lunden-kiinteistot.fi, p. 020 1555845