Toimisto/tuotantotila loistavalla sijainnilla Itäharjun ytimessä

Tämä hyväkuntoinen toimisto/tuotantotila sijaitsee Itäharjulla aivan Helsingintien läheisyydessä ja erinomaisilla yhteyksillä myös Turun ydinkeskustaan. Voimakatu 5 on entinen teollisuuskiinteistö, josta on muokkautunut moderni ja mielenkiintoinen yrityskeskittymä, jossa perinteisen tuotannon lisäksi on myös toimistotilaa. Tänä päivänä kiinteistössä toimii lukuisia eri alojen yrittäjiä, yhdistyksiä ja kulttuurin edustajia.

Tämän tilan monimetrinen huonekorkeus ja avaruus tekee kohteesta sopivan niin liiketilaksi, harrastetilaksi tai tuotantoon. Kohteessa on wc ja pari pientä varastoa, sekä parven tila, joka soveltuu vaikka toimistokäyttöön.

Yhteydet keskustaan ovat sujuvat, myös julkinen liikenne, kaupat ja leipomo ovat lähellä. Kiinteistön edessä on parkkitilaa.

Tila vapautuu 1.9.2022

Tilan koko noin 265m2, vuokra 1900 e / kk (alv 0%), sähkö ja vesi laskutetaan kulutuksen mukaan.

Tiedustelut: Lunden-Kiinteistöt Oy, toimisto@lunden-kiinteistot.fi, p. 020 1555845