Kartanoasunto puistomaisen piha-alueen ympäröimänä

Historiallisen Mälikkälän kartanon tarina alkaa 1860-luvulta. Kartanon nykyinen päärakennus valmistui 1920-luvulla. Tänään tämä kaunis mansardikattoinen ja täysin peruskorjattu kaunotar kätkee sisäänsä kaksi upeaa kartanoasuntoa. Myös pihapiirin kivinavetta on täysin restauroitu ja modernisoitu ja pitää sisällään 15 uniikkia loft-asuntoa. Alueen kaikki asunnot ovat yksilöllisiä ja korkeatasoisia.

Nyt vapautuva asunto on kahdessa kerroksesssa: yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna. Isomman makuuhuoneen rakenteelliset yksityiskohdat ja pienet kattoikkunat tuovat tunnelmaa. Alakerrassa on valoisa sisääntuloaula, keittiö, suuri olohuone ja ruokailutila. Pihalla on myös päärakennuksen yhteisessä käytössä oleva autotalli, jossa on yksi lämmin autopaikka. Pihalla on tilaa toiselle autolla. Asuinneliöitä on yhteensä noin 130m2.

Alueelta on loistavat yhteydet niin Turun keskustaan kuin kaupungin länsipuolen ostoskeskuksiin ja palveluihin. Asuinnoissa on panostettu laadukkaisiin pinnoitteisiin ja keittiön varustukseen.

Pienvarastot ja taloyhtiön sauna on kartanoalueen tyyliin sopivassa piharakennuksessa.

Kyseinen asunto on vapaana 1.5.2021 lähtien.

Vuokra 1,350€ / kk. Oma sähkösopimus ja vesimaksu on 23e/kk/henk.

Tiedustelut arkisin klo 8.00 – 16.00, p. 020 1555 845, toimisto@lunden-kiinteistot.fi