Kahvilaravintola/liikehuoneisto Itäharjulla

Kiinteistö sijaitsee Itäharjulla aivan Helsingintien läheisyydessä ja erinomaisilla yhteyksillä myös Turun ydinkeskustaan. Voimakatu 5 on entinen teollisuuskiinteistö, josta on muokkautunut moderni ja mielenkiintoinen yrityskeskittymä, jossa perinteisen tuotannon lisäksi on myös toimistotilaa. Tänä päivänä kiinteistössä toimii lukuisia eri alojen yrittäjiä, yhdistyksiä ja kulttuurin edustajia.
Tämä tila on hiljan remontoitu kahvilaravintola, joka soveltuu mainiosti myös avokonttoriksi tai liikehuoneistoksi. Pinnat ovat maalatut vaaleansävyisiksi ja lattiana on uusi laminaattipinnoite. Suuret ikkuvat tuovat runsaasti valoa päätilaan ja etupihalla on kivetys terassikäyttöön. Tilassa on myös erillinen toimisto/kabinetti ja asiakaswc:itä on kaksi. Keittiön kaikki pinnat on uusitut, keittiön yhteydessä on myös kylmiö, erillinen kuivavarasto ja wc. Keittiö on valoisa ja toimii mainiosti myös vaihtoehtoisesti taukotilana. Kellarissa on lisää varastotilaa.Tila on toiminut n. 50-paikkaisena lounasravintolana. Paikoitusta on runsaasti Voimakadun varrella.

Tilan huoneistoala on noin 142m2 ja lisäksi kellari noin 20m2.

Vuokra on 900e/kk, alv 0%. Sähkö ja vesi laskutetaan erikseen.

Tiedustelut: toimisto@lunden-kiinteistot.fi, p. 020 1555 845