Turun Länsikartano – kauniita vuokrakoteja kartanomiljöössä

Turun Länsikartanon historiallinen kartanoalue koostuu kartanon päärakennuksesta, 150-vuotiaasta kivinavetasta ja miljööseen mukautetusta korkeatasoisesta uudisrakentamisesta. Kivinavetta on täysin restauroitu ja modernisoitu vuonna 2009, ja pitää tänään sisällään 15 uniikkia loft-asuntoa. Mansardikattoinen päärakennus on puolestaan koti kahdelle kotitaloudelle ja vuoden 2022 alussa valmistuva kerrostalo koostuu 15 asunnosta.

Asunnot ovat kaikki yksilöllisiä ja korkeatasoisia vuoka-asuntoa puistomaisen miljöön ympäröimänä – kuitenkin loistavilla yhteyksillä niin Turun keskustaan kuin kaupungin länsipuolen ostoskeskuksiin ja palveluihin. Kohteesta on myös suora yhteys Raisioon.

Ympäristön vehreys kulminoituu laajaan läheiseen viheralueeseen. Mälikkälän metsän alueella on useiden kilometrien mittaiset kuntopolut ja talvisin valaistut hiihtoladut. Länsikartanon alueelta on suora pääsy Mälikkälän metsään lähistöllä sijaitsevan alikulkutunnelin kautta, joka alittaa Satakunnantien.

Asuinnoissa on panostettu laadukkaisiin pinnoitteisiin ja varustukseen. Taloyhtiön sauna on kartanoalueen tyyliin sopivassa piharakennuksessa.

Asuntojen pohjapiirustukset ja esittelyt löytyvät ohessa.

Voit myös tiedustella lisää toimistoltamme toimisto@lunden-kiinteistöt.fi tai 020 1555 845.

Pohjaratkaisut

Kohteessa on viisi kerrosta – sisääntulokerros ja neljä asuinkerrosta. Sisääntulokerroksessa sijaitsee kohteen pienin asunto omalla sisäänkäynnillä, kerroksissa 2 – 4 on neljä asuntoa kussakin ja ylimmällä tasolla sijaitsee kaksi kookasta penthouse-tyyppistä asuntoa suurilla lasitetuilla terasseilla. Kaikki asunnot ovat vuokra-asuntoja ja vuokraus aloitetaan heti kohteen valmistuttua vuoden 2022 alussa.

Ohessa ovat asuntojen pohjapiirrokset, jotka antavat viitteet asuntojen pinta-aloista ja huonejärjestyksistä.

Kolme keskikerrrosta ovat identtiset, kattaen neljä asuntoa kerrosta kohden – yhteensä siis 12 asuntoa. Päätyasunnot ovat isompia kolmioita ja kerroksen keskellä jäävät kaksiot ovat identtisiä toistensa peilikuvia. Kutakin allaolevaa asuntotyyppiä on yhteensä 3 kpl. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja oma sauna.

Ylinkerros

Ylimmässä kerroksessa sijaitsee kaksi kookasta penthouse-tyyppistä asuntoa. Tilajako luo avaruutta ja ylimmän kerroksen myötä asunnot ovat valoisia. Molemmissa asunnoissa on suuri lasitettu terassi.

Turun Länsikartanon sijainti

Länsikeskuksen palvelut, läheinen julkinen liikenne ja sujuva kulku Turun ja Raision keskustaan ovat osana Länsikartanon etuihin. Vieressä on päiväkoti, ja lähialueella myös koulu, kaupat ja viehättävä Mälikkälän metsä lenkkeilyyn ja ulkoiluun.