Uniikki ja upea loft-asunto Nummenmäellä (as 17)

Alkuvuodesta 2018 valmistunut uudis/saneerauskohde Nummenmäellä tarjoaa korkealaatuista asumisviihtyvyyttä lähellä keskustaa, Turun Yliopistollista Keskussairaalaa ja korkeakouluja. Asunnot idyllisessä miljöössä ovat korkeatasoisia ja uniikkeja, tasokkailla pintamateriaaleilla ja yksilöllisillä tilaratkaisuilla varustettuja. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä kaksioihin, osassa asuntoja on myös parvi ja parveke. Talo on osittain saneerattu ja samalla laajennettu kokonaisuus, joka henkii alueen tunnelmaa ja arkkitehtuuria mansardikatolla ja puistomaisella pihapiirillä. Sisustukset ovat moderneja, asuntojen värimaailman ollessa hillityn tyylikäs. Viihtyisyyttä on myös haettu porrashuoneen ja käytävien pinnoitteilla ja valaistuksella.

Asuntoja on kaiken kaikkiaan 18 kappaletta, joista jokainen on omanlaisensa. Sijainti on loistava, rauhallisella asuinalueella ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Palvelut lähellä.

Tämä kaksikerroksinen loft-asunto on upea ja uniikki kokonaisuus, jossa esille jätetyt teräsrakenteet ja osittain monimetrinen huonekorkeus takaavat tunnelmaa ja avaruutta asumiseen. Asunnossa on ullakkohuoneiston tunnelmaa kaltevilla sisäkatoilla. Sisäänkäynti on luhtikäytävän kautta. Avokeittiö on korkealaatuinen, jossa on kivitasot ja RST-laitteet. Kauttaaltaan laatoitetussa kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä, suihkukaappi ja modernit allas- ja peilikaapit.

Mahdollisuus vuokrata autopaikka pihalta. Laajakaista (10M) ja kaapeli-TV sisältyy vuokraan. Pihalla on myös leikkipaikka ja grillikatos.

Tämä kiinteistö tarjoaa tunnelmaltaan rauhallisen ja kotoisen asuinympäristön kaupungin kupeessa puiden ympäröimänä.

Vanha Hämeentie 3 as 17

 •  57,0 m2: huone + avokeittiö + laaja parvi. Asunto kahdessa kerroksessa. 
 • Vuokra 950 e / kk
 • Vesi kulutuksen mukaan
 • Oma sähkösopimus
 • Lämmitysmuotona kaukolämpö, kuuluu vuokraan. 
 • Mahdollisuus vuokrata pihapaikka 30e/kk, jossa myös latausmahdollisuus.
 • DNA:n taloyhtiönetti, 10MB. Voi omakustanteisesti korottaa. 
 • Pienvarastot pohjakerroksessa.
 • Pyörävarasto
 • Yhden vuoden määräaikainen sopimus, 2 kk:n vuokratakuu, puhtaat luottotiedot., kotivakuutus. 
 • Lemmikeistä sovitaan erikseen

Asunto vapautuu 1.12.2023.

Tiedustelut: Lunden-Kiinteistöt Oy, toimisto@lunden-kiinteistot.fi, p. 020 1555845