Upea kartanoasunto Mälikälässä

Historiallisen Mälikkälän kartanon tarina alkaa 1860-luvulta. Kartanon nykyinen päärakennus valmistui 1920-luvulla. Tänään tämä kaunis mansardikattoinen ja täysin peruskorjattu kaunotar kätkee sisäänsä kaksi upeaa kartanoasuntoa. Myös pihapiirin kivinavetta on täysin restauroitu ja modernisoitu ja pitää sisällään 15 uniikkia loft-asuntoa. Alueen kaikki asunnot ovat yksilöllisiä ja korkeatasoisia.

Nyt vapautuva asunto on kahdessa kerroksesssa: yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja sauna. Isomman makuuhuoneen rakenteelliset yksityiskohdat ja pienet kattoikkunat tuovat tunnelmaa. Alakerrassa on valoisa sisääntuloaula, keittiö, suuri olohuone ja ruokailutila ja wc. Pihalla on myös päärakennuksen yhteisessä käytössä oleva autotalli, jossa on yksi lämmin autopaikka. Pihalla on tilaa toiselle autolle. Asuinneliöitä on yhteensä noin 130m2.

Alueelta on loistavat yhteydet niin Turun keskustaan kuin kaupungin länsipuolen ostoskeskuksiin ja palveluihin. Mälikkälän viheralueen lenkkipolut ja pururadat tuovat luonnon melkein kotipihalle.

Kyseinen asunto vapautuu 1.7.2024.

130 m2: 4 huonetta + keittiö + kh + sauna
Vuokra 1450e / kk
Vesimaksu 25e/kk/henk
Oma sähkösopimus
Lämmitys kuuluu vuokraan. 
Asuntoon kuuluu lämmin autopaikka ja pihapaikka.
DNA:n taloyhtiönetti, 10MB.
Pyörävarasto
Yhden vuoden määräaikainen sopimus, 2 kk:n vuokratakuu, puhtaat luottotiedot., kotivakuutus. 
Lemmikeistä sovitaan erikseen.

Tiedustelut: toimisto@lunden-kiinteistot.fi, puh 020 1555 845